Podjetja #družba 22.5.2023 21:33

Na tekmovanju Websi Digitalni presežki Slovenije ponovno nagrada Mladi digitalci

Ljubljana, 22. maja - Organizatorji največjega tekmovanja za spletne projekte v Sloveniji so sporočili, da bodo na zaključni prireditvi, Websi dnevu 2023, ponovno podelili tudi nagrado Mladi digitalci. V sodelovanju s podjetjem Argeta so pripravili Zelenjavni izziv za mlade digitalce, prijave nanj pa se odpirajo danes.

Ljubljana. Nagrade Websi za digitalne presežke. Foto: Jure Makovec/STA Arhiv STA.

Ljubljana.
Nagrade Websi za digitalne presežke.
Foto: Jure Makovec/STA
Arhiv STA.

Izziv je vezan na oblikovanje digitalnih projektov, vezanih na Argetine zelenjavne namaze. Svojo trenutno idejo želijo v podjetju nadgraditi in jo razširiti po celotni regiji, pri tem pa ciljajo na sodelovanje kreativnih in drznih mladih digitalcev, so zapisali v sporočilu za javnost. Z nadgradnjo trenutne komunikacije želijo prepričati odrasle, da v svoj vsakdan vključijo več zelenjave.

V izzivu lahko sodelujejo vsi kreativci mlajši od 30. let, ideje pa sprejemajo do torka, 20. junija. Zmagovalci izziva bodo razglašeni na svečani podelitvi Websi nagrad, 14. septembra, v Festivalni dvorani v Ljubljani. V izzivu lahko sodeluje posameznik sam ali skupina s poljubnim številom članov, sporočajo organizatorji.

Organizator projekta Websi Digitalni presežki Slovenije je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner. Poslanstvo projekta je sicer dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni, sporočajo organizatorji.

STA je medijski partner projekta Websi Digitalni presežki Slovenije.