Podjetja #družba 11.5.2023 13:20

Rok za prijave na tekmovanje za nagrade Websi podaljšan do 19. maja

Ljubljana, 11. maja - Organizatorji 12. tekmovanja Websi Digitalni presežki Slovenije so sporočili, da so prijave na tekmovanje za izstopajoče slovenske digitalne projekte podaljšali za en teden, do petka, 19. maja. Prijavljene projekte bo ocenjevala 121-članska žirija strokovnjakov s področja marketinga in digitala pod vodstvom Lovra Peterlina, izvršnega direktorja A1 Slovenija.

Ljubljana. Nagrade Websi 2022. Foto: Websi Digitalni presežki Slovenije

Ljubljana.
Nagrade Websi 2022.
Foto: Websi Digitalni presežki Slovenije

Kot so sporočili, je projekte mogoče do naslednjega petka prijaviti v 28 kategorij, razdeljenih glede na panogo ali naravo projekta. Ocenjevanje bo potekalo med 5. in 16. junijem, tekmovanje pa bo vrhunec doseglo na Websi dnevu, slavnostnem dogodku, ki se bo odvil 14. septembra v Ljubljani. Na dogodku bo čez dan potekala konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo zmagovalcem slavnostno podelili 34 nagrad, so sporočili organizatorji.

Organizator projekta Websi Digitalni presežki Slovenije je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner. Poslanstvo projekta je sicer dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni, sporočajo organizatorji.

STA je medijski partner projekta Websi Digitalni presežki Slovenije.