Turizem 18.11.2022 12:50

Krvavcu ponovno nagrada World Ski Awards za najboljše smučišče v Sloveniji

Cerklje na Gorenjskem, 18. novembra - Organizacija World Ski Awards je desetič podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V Sloveniji so nagrade prejeli Krvavec za najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora za najboljši slovenski smučarski hotel, Hotel Rozka za najboljši butični smučarski hotel, Jasna Chalet Resort pa za najboljšo smučarsko apartmajsko hišo.

Krvavec. Smučišče na Krvavcu. Foto: Tinkara Zupan/STA

Krvavec.
Smučišče na Krvavcu.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Organizacija World Ski Awards je ponovno podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu.

RTC Krvavec je naziv najboljšega smučišča v Sloveniji prejel sedmo leto zapored, zasluge za to pa so v družbi RTC Krvavec v današnjem sporočilu za javnost pripisali celotnemu kolektivu, "ki se neumorno trudi, da celo sezono vse stvari od A do Ž potekajo tekoče".

Ramada Resort se lahko pohvali z lokacijo v Kranjski Gori, bližino tamkajšnjemu smučišču in razgledi na Julijske Alpe. V Kranjski gori se nahaja tudi nagrajena počitniška hiša Jasna Chalet Resort, ki leži v neposredni bližini jezera Jasna. Hotel Rozka pa se nahaja le nekaj več kot kilometer stran od smučišča na Krvavcu.

Organizacija World Ski Awards si prizadeva za dvig standardov smučarske industrije in s tem namenom že vrsto let podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji po celem svetu oz. vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma.