#družba 21.1.2022 7:30

Prijave za nagrade netko sprejemajo do 11. februarja

Ljubljana, 21. januarja - Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si, ki deluje v okviru Akademske in raziskovalne mreže Slovenije (Arnes), bosta že v četrto podelila nagrade netko za najboljše spletne projekte, ki domujejo na domenah s končnico .si. Prijave sprejemajo 11. februarja.

Ljubljana.
Nagrada netko 2019 za najboljše spletne strani z domeno .si.
Foto: Netko.si

Organizatorja z nagrado netko komunicirata slovensko spletno identiteto, podpirata domače spletne projekte, podjetja, organizacije in osebnosti, hkrati pa spodbujata uporabo nacionalne domene .si, so v sporočilu za javnost zapisali pri netko.si.

Prijave sprejemajo do 11. februarja, prijavitelji pa morajo letos navesti oglaševalsko in digitalno agencijo, če sta ti različni. Prijava je mogožna v osmih kategorijah, spletna stran, ki se bo prijavila na tekmovanje Netko22, pa bo prejela elektronsko značko "podpornik družbeno odgovornega projekta Spletanje". Prijavnica je dostopna na https://www.netko.si/.

Celotni izkupiček od prijavnin bo namenjen za izvedbo izobraževalnih delavnic za opolnomočenje žensk priseljenk "Spletanje", ki jih pripravlja Zavod Tri, so še zapisali organizatorji.