#družba 26.5.2021 16:27

Podeljene nagrade za dosežke s področja korporativne varnosti

Ljubljana, 26. maja - Institut za korporativne varnostne študije je v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti danes podelil nagrade za dosežke s področja korporativne varnosti. Gre za nagrado, ki jo vsako leto podelijo izbranim institucijam in posameznikom za njihov inovativni prispevek na področju razvoja in uveljavljanja varnosti.

Na današnji podelitvi v sklopu Dnevov korporativne varnosti 2021 v Ljubljani je nagrado "Slovenska velika nagrada varnosti" za najboljšega korporativno varnostnega menedžerja prejel Božidar Dajčman iz Nove KBM, nagrado za najbolj varno podjetje pa Luka Koper.

Nagrado za najbolj inovativno varnostno rešitev je tokrat prejelo podjetje Silver Bullet Risk, za najbolj varno mesto Mestna občina Velenje, v kategoriji najbolj varna občina pa Sevnica. Osrednja informativna oddaja Dnevnik TV Slovenija je prejela nagrado v kategoriji najbolj inovativna medijska podpora.

Organizatorji so podelili tudi dve nagradi za življenjsko delo, ki sta ju prejela dolgoletna člana Slovenskega združenja korporativne varnosti Milan Vršec in Ingo Falk Pasch Wallersberg.