Podjetja 10.8.2019 9:00

Troia prvo evropsko podjetje z nagrado na dogodku Maximo World v ZDA

Orlando, 10. avgusta - Slovenjgraško IT podjetje Troia je kot prvo evropsko podjetje prejelo nagrado na dogodku Maximo World, ki je namenjen vsem, ki delujejo na področju upravljanja s sredstvi s pomočjo platforme IBM Maximo. Podjetje je nagrado v kategoriji najboljša uporaba Maxima in obogatene ali navidezne resničnosti prejelo za svojo rešitev T-Sense Enterprise AR.

Slovenj Gradec Logotip podjetja Troia. Foto: Troia

Slovenj Gradec
Logotip podjetja Troia.
Foto: Troia

Rešitev podjetja Troia, katerega predstavniki so se v Orlandu v ZDA mudili od torka do četrtka, je "inteligentna platforma, ki povezuje obogateno resničnost z resničnimi informacijskimi sistemi, prispeva k večji produktivnosti in varnosti dela", so zapisali v podjetju.

Kot so še pojasnili, je glavni namen uporabe tehnologije obogatene resničnosti izboljšanje delovnega okolja in nalog z informacijami, ki zaposlenim pomagajo opravljati svoje delo bolje, natančneje in hitreje.

Troia, ustanovljena leta 2010, deluje na področju razvoja in implementacije naprednih informacijskih rešitev, ponudbo pa dopolnjuje tudi z lastnimi inovativnimi produkti in rešitvami.