Startupi 8.7.2019 14:13

Talent Camp 2019 z rekordnim številom izdelanih mobilnih iger

Ljubljana, 8. julija - Poletna delavnica Talent Camp 2019 v organizaciji družbe Ekipa2, hčerinskega podjetja Outfit7, je z največjim številom udeležencev doslej postregla tudi z rekordnim številom izdelanih mobilnih iger. V 40 urah je 30 mladih iz osmih držav, ki so imeli ves čas podporo več kot 25 mentorjev, izdelalo šest mobilnih iger v retro navdihu.

Ljubljana. Poletna delavnica Talent Camp 2019. Foto: Outfit7

Ljubljana.
Poletna delavnica Talent Camp 2019.
Foto: Outfit7

Ljubljana. Poletna delavnica Talent Camp 2019. Foto: Outfit7

Ljubljana.
Poletna delavnica Talent Camp 2019.
Foto: Outfit7

Tehnični direktor v skupini Outfit7 Miha Obal je ocenil, da je bila letošnja poletna delavnica vrhunska. "Talent, ideje, ekipni duh, pozitivna energija in rezultat, ki so ga pokazali, je bil izvrsten in res čestitam vsakemu udeležencu posebej," je dejal.

V soboto je na finalni prireditvi vseh šest ekip predstavilo svoje končne izdelke. Po težki odločitvi žirije je zmagovalec Talent Camp 2019 postala ekipa, ki je naredila igro z imenom Panda Rolls. Ideja igre, ki so jo predstavili, je, da poskuša igralec na vsaki stopnji od začetka do cilja varno pripeljati čim več pand. Na poti pa jih čakajo ovire in izzivi.

Udeleženka Talent Campa in članica zmagovalne ekipe Uršula je dejala, da ji bo Talent Camp 2019 najbolj ostal v spominu po pomoči celotne ekipe Outfit7, še posebej mentorjev, ki so se res potrudili in udeležencem pomagali od ideje do realizacije.

Outfitov Talent Camp je štiridnevni dogodek, ki se je letos osredotočil na igre z retro pridihom. Kot so zapisali organizatorji, je dogodek odlična priložnost za razvoj igre od ideje do realizacije.