Mediji 6.3.2018 12:35

Portal 24ur.com z novo podobo

Ljubljana, 6. marca - Najbolj obiskan slovenski medijski portal 24ur.com je prenovil svojo podobo. Na prvem mestu ostaja vsebina, vendar pa je zdaj prikazana v sodobni obliki, prenova pa prinaša tudi prijaznejšo navigacijo in hitrejše odzivanje na vseh napravah, pojasnjuje odgovorni urednik spletnega portala 24ur.com Jure Tepina.

Ljubljana.
Prenovljen medijski portal 24ur.com.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Odgovorni urednik spletnega portala 24ur.com Jure Tepina.
Foto: Pro Plus

"Brskanje po aktualnih novicah, zabavi in športu bo še lažje, k dnevnim vsebinam, kot sta stanje na cestah in vreme, pa boste odslej dostopali z manj kliki. Načrti so še bolj smeli, vsebina bo pokrivala še širšo tematiko in z zgodbami bomo šli še globlje," je še povedal Tepina.

"Izzivi spletnega in digitalnega sveta so z vsakim dnem večji in spremembe v njem veljajo za edino stalnico. Smo medij dobrih idej, ustvarjalci trendov in znanilci sprememb. Spletno stran 24ur.com ustvarja izjemna ekipa in ni naključje, da je z verodostojnostjo, aktualnim poročanjem o dogodkih in odpiranjem pravih tem že leta najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji," pravijo v Pro Plusu.

Portal 24ur.com, ki sodi pod okrilje medijske hiše Pro Plus, je najbolj obiskana medijska spletna stran v Sloveniji. Dnevno jo v povprečju obišče več kot 330.000 obiskovalcev. Kar petino svojega časa obiskovalci slovenskih spletnih strani, ki so vključene v raziskavo merjenja obiskanosti spletnih strani v Sloveniji (MOSS), preživijo na tej spletni strani, poudarjajo v ekipi portala.