Mediji 5.8.2015 12:13

24ur.com prenovil mobilno spletno stran

Ljubljana, 5. avgusta - Ena izmed najbolj obiskanih slovenskih spletnih strani 24ur.com je prenovila mobilno spletno stran, tako da je bolj preprosta za uporabo in prilagodljiva vsem velikostim zaslonov. V uredništvu pravijo, da so sledili sodobnim tehnološkim trendom oblikovanja spletnih strani.

Ljubljana. Prenovljena mobilna stran 24ur.com. Foto: 24ur.com

Ljubljana.
Prenovljena mobilna stran 24ur.com.
Foto: 24ur.com

Odslej se postavitev spletne strani in velikost fotografij samodejno prilagodita velikosti naprave. Videz mobilne različice spletne strani je tako drugačen od naprave do naprave. Uporabnik ima vedno najbolje prilagojen dostop do aktualnih novic, prav tako pa so na voljo tudi tradicionalne spletne strani z interaktivnimi zemljevidi, grafikami in video vsebinami, so zapisali na svoji spletni strani.

Prvič so dostop do vsebin, prilagojenih za mobilne naprave, ponudili uporabnikom že pred skoraj desetletjem. Tokrat pa s prenovo ponovno sledijo trendom, saj so se ravnali po podatkih, ki kažejo, da do spletnih strani preko mobilnih naprav pri nas dostopa že skoraj četrtina uporabnikov, številke pa iz meseca v mesec naraščajo.