Startupi 31.10.2014 9:00

Cofinder pripravlja nov startup dogodek za navezovanje stikov

Ljubljana, 31. oktobra - Po dveh uspešno izvedenih dogodkih ustvarjalci platforme Cofinder pripravljajo že tretji dogodek, namenjen mreženju slovenske startup skupnosti. "Dobra ekipa je temelj uspešne podjetniške poti, zato bi radi čim več podjetnim posameznikom omogočili navezovanje stikov in s tem sestavljanje ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije," pravijo v Cofinderju.

Ljubljana. Dogodek Sestavi svojo ekipo v startup šoli Hekovnik. foto: Hekovnik

Ljubljana.
Dogodek Sestavi svojo ekipo v startup šoli Hekovnik.
foto: Hekovnik

Dogodek Sestavi svojo ekipo 3 bo potekal 21. novembra v ljubljanski startup šoli Hekovnik. Namenjen je vsem, ki iščejo soustanovitelja za svojo idejo. Na dogodku bodo dobili 180 sekund, da vsem prisotnim predstavijo svojo vizijo ter spoznajo ljudi z različnimi znanji. Vsi tisti, ki pa ideje nimajo, a imajo željo po nečem novem, pa se bodo lahko pridružili kateremu izmed predstavljenih projektov.

Nagradni sklad za najboljše ideje znaša 2000 evrov. Več informacij o dogodku se nahaja na naslovu http://bitly.com/sestavi-svojo-ekipo-3.


Cofinder je startup na misiji, da med sabo poveže podjetniško skupnost. Želimo
pomagati vsem z dobro idejo priti do ekipe, ki bo sposobna ustvariti uspešno
podjetje. Na ta način bi radi pripomogli k napredku družbe in omogočili
inovativnim posameznikom, da naredijo prvi korak v svet podjetništva.

Kot pravijo v Cofinderju, se je ideja porodila konec oktobra 2012, v resnem razvoju pa je od jeseni 2013. Platforma je namenjena tako tistim, ki imajo le idejo, kot tudi že delujočim ekipam, ki jim manjka oseba s specifičnim znanjem. "Naš cilj je rešili problem iskanja zanesljive ekipe v katerikoli fazi projekta na enostaven in učinkovit način," pravijo v Cofinderju.