Podjetja 22.10.2014 8:14

Unicredit ponuja 40 štipendij za mednarodno prakso v tujini

Ljubljana, 22. oktobra - Unicredit banka je objavila razpis za 40 štipendij za trimesečno mednarodno prakso v eni od devetih tujih držav, v katerih je banka navzoča. Praksa bo potekala med junijem in septembrom 2015, rok za prijavo pa je 31. december.

Ljubljana. Unicredit Banka. Foto: Daniel Novakovič/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Unicredit Banka.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Mednarodna praksa se bo izvajala v Avstriji, BiH, na Hrvaškem, v Nemčiji, na Madžarskem, v Italiji, na Poljskem, v Rusiji in Srbiji.

Razpis je namenjen študentom s področij ekonomije, financ, bančništva, menedžmenta, inženirstva in prava, predvidene prakse pa bodo potekale na različnih področjih. Kandidati morajo biti študenti vsaj drugega letnika in državljani katere od držav, kjer deluje Unicredit banka.

Zainteresirani študenti morajo v vlogi označiti želeno trimesečno obdobje poteka prakse in izmed objavljenih izbrati do dve mesti, za kateri se želijo prijaviti.

Prejemnike štipendij bodo izbrali do 30. aprila 2015. Izbrani študenti bodo prejeli štipendijo v višini 2100 evrov bruto za celotno trajanje prakse oz. 700 evrov bruto na mesec. Poleg tega bodo prejeli dodatnih 1000 evrov za potovanje, vizume in druge stroške.

Podrobnejše informacije so na voljo na spletni povezavi: https://www.unicreditgroup.eu/en/careers/students-and-graduates/internship.html