Podjetja 30.9.2014 13:19

Telekom Slovenije krepi partnerstvo z Microsoftom

Ljubljana, 30. septembra - Največji slovenski telekomunikacijska operater Telekom Slovenije in vodilni proizvajalec programske opreme na svetu Microsoft sta podpisala dogovor, na podlagi katerega bo Telekom velikim poslovnim uporabnikom s preko 250 zaposlenimi odslej zagotavljal tudi Microsoftovo programsko opremo.

Ljubljana. Podpis partnerskega dogovora med Telekom Slovenije in Microsoftom. Predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe, generalni direktor Microsofta za Srednjo in Vzhodno Evropo Don Grantham. Foto: Telekom Slovenije

Ljubljana.
Podpis partnerskega dogovora med Telekom Slovenije in Microsoftom.
Predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe, generalni direktor Microsofta za Srednjo in Vzhodno Evropo Don Grantham.
Foto: Telekom Slovenije

Dogovor sta podpisala predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe in generalni direktor Microsofta za Srednjo in Vzhodno Evropo Don Grantham, so danes sporočili iz Telekoma Slovenije in slovenske podružnice ameriškega tehnološkega velikana Microsoft.

Telekom Slovenije na ta način utrjuje svoj položaj ponudnika na področju informacijske tehnologije, obenem pa sodi med prve Microsoftove partnerje v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, s katerim je Microsoft sklenil tovrsten dogovor.

Sklenjeni dogovor Telekomu kot omenjeno omogoča, da bo velikim poslovnim uporabnikom odslej zagotavljal tudi Microsoftovo programsko opremo, s čimer je družba nadgradila ponudbo Microsoftovih rešitev in zaokrožila ponudbo programske opreme, ki jo ponuja svojim uporabnikom.

Telekom Slovenije je v letošnjem letu že prejel tudi priznanje Microsoftov partner leta 2014. Slednje Microsoft vsako leto podeli partnerjem, ki izstopajo po poslovni odličnosti, inovativnih projektih in uspešnem sodelovanju z Microsoftovimi strokovnjaki.