Podjetja Startupi 2.7.2022 6:00

Ob Velenjskem jezeru se začenja festival kreativnih prebojev in podjetništva Soundgarden

Velenje, 2. julija - Ob Velenjskem jezeru se danes začenja dvodnevni festival kreativnih prebojev in podjetništva Soundgarden. Festival je namenjen tistim, ki iščejo nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov oz. želijo širiti svojo osebno in poslovno mrežo, pojasnjujejo organizatorji festivala.

Velenje. Velenjsko jezero. Foto: MO Velenje Arhiv STA

Velenje.
Velenjsko jezero.
Foto: MO Velenje
Arhiv STA

Soundgarden festival se bo tako prvič odvil v Sloveniji. "Soundgarden skupnost pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in povezuje mrežo somislečih, s katerimi kreiramo svojo prihodnost," so v sporočilu za javnost pojasnili organizatorji festivala.

Na festival med drugim vabijo kreativne posameznike, ki iščejo nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v ekipah, istomisleče posameznike, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja ter kreativne učenjake.

Obiskovalci festivala bodo lahko prisluhnili strokovnim panelom, sodelovali v delavnicah, inovativnih svetovalnicah ter se udeležili koncertov in različnih športnih aktivnosti. Beseda bo med drugim tekla o tem, kako graditi visoko učinkovite ekipe, bolje javno nastopati, graditi poslovno in socialno mrežo ter upravljati s svojimi financami.

"V jutranjih pogovorih bodo obiskovalce navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bodo na festivalu govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije," so zapisali.

Koncerti, ki se bodo zvečer odvili na Visti, bodo brezplačni za vse obiskovalce, medtem ko bodo ostale vsebine zaprtega tipa, so še pojasnili organizatorji.