#družba 17.6.2022 15:12

Na tekmovanje WEBSI 2022 prijavljenih že 180 projektov

Ljubljana, 17. junija - Največje tekmovanje za digitalne presežke v Sloveniji je letos ponovno zabeležilo rekordno število prijavljenih projektov, sporočajo organizatorji. Tokrat se bo za osvojitev WEBSI nagrad potegovalo 180 prijavljenih del. Poslovna in strokovna žirija sta z ocenjevanjem del že začeli, zmagovalci tekmovanja pa bodo razglašeni septembra na WEBSI dnevu 2022.

Ljubljana. Nagrade websi za naj digitalne dosežke leta. Foto: Websi

Ljubljana.
Nagrade websi za naj digitalne dosežke leta.
Foto: Websi

Za osvojitev skupno 35 WEBSI nagrad se bo potegovalo 180 projektov v 28 različnih kategorijah. 108-članska žirija, ki jo sestavljajo ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki s področij digitalnega poslovanja, marketinga in video produkcije, je v petek, 10. junija, začela z ocenjevanjem vseh prijavljenih projektov. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu.

Projekt se bo zaključil z WEBSI dnevom 2022 - Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal v četrtek, 15. septembra, v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, kjer bodo lahko udeleženci prisluhnili zanimivim predavanjem iz sveta marketinga, odnosov z javnostmi in oglaševanja, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne WEBSI nagrade. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci. Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI so dosegljive na spletni strani websi.si.