Expo 2020 24.8.2021 14:20

Emirates potnikom podarja vstopnice za Expo

Dubaj, 24. avgusta - Dubajski letalski prevoznik Emirates svojim potnikom podarja brezplačne dnevne vstopnice za svetovno razstavo Expo v Dubaju. Dogodek si bodo lahko brez dodatnih stroškov ogledali vsi, ki bodo z Emirates leteli med 1. oktobrom letos in 31. marcem 2022, so zapisali na spletnih straneh letalskega prevoznika.

Hrvaška, Zagreb. Letalo letalske družbe Emirates Airlines. Foto: Hina/STA Arhiv Hina/STA

Hrvaška, Zagreb.
Letalo letalske družbe Emirates Airlines.
Foto: Hina/STA
Arhiv Hina/STA

Brezplačno dnevno vstopnico na Expo bodo prejeli vsi potniki, ki bodo z Emirates v omenjenem časovnem obdobju leteli na katero koli destinacijo. Svetovno razstavo si bodo lahko ogledali kateri koli dan v času njenega trajanja.

Vse, kar morajo potniki storiti, je, da svoje podatke posredujejo letalski družbi, vstopnice pa bodo nato prejeli po elektronski pošti.

Expo 2020 v Združenih arabskih emiratih bo potekal pod sloganom Povezovanje idej za prihodnost, na njem pa se bo predstavilo več kot 190 držav, z lastnim paviljonom tudi Slovenija. Organizatorji v šestih mesecih pričakujejo več kot 25 milijonov obiskovalcev iz vsega sveta.

Za mladoletne, starejše od 60 let, študente in obiskovalce s posebnimi potrebami bo vstop na razstavo brezplačen, odrasli med 18. in 59. letom starosti pa bodo lahko izbirali med tremi vrstami vstopnic. Cena sezonske, ki bo omogočala neomejen vstop na prizorišče, se začne pri 142,91 dolarja, cena večdnevne vstopnice se začne pri 56,30 dolarja, za enodnevno vstopnico pa bodo morali obiskovalci odšteti najmanj 27,43 evra, odvisno od posebnih dogodkov in okoliščin na prizorišču.