#družba 8.6.2021 15:13

Nominacije za Naj digitalca 2021 odprte do 16. junija

Ljubljana, 8. junija - Zavod za digitalno odličnost Websi, organizator tekmovanja Naj digitalec 2021, poziva k nominaciji posameznic in posameznikov, ki so letos najbolj zaznamovali slovenski digitalni prostor. Prijave sprejemajo do 16. junija.

Ljubljana, Kino Bežigrad. V okviru Festivala slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan podelitev Websi nagrad. Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, Kino Bežigrad.
V okviru Festivala slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan podelitev Websi nagrad.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Med vsemi nominiranci bo strokovna komisija pod vodstvom Ane Praprotnik izbrala Naj digitalca 2021.

Tekmovanje bodo zaključili z WEBSI dnevom - Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani, kjer bodo tudi razglasili letošnje zmagovalce.

Poslanstvo projekta Websi Spletni prvaki, v okvir česar spada tudi omenjeno tekmovanje, je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni.

Organizator projekta Websi Spletni prvaki je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner.