Podjetja #družba 31.3.2021 14:36

Websi Spletni prvaki stopajo v nove čase s 114-člansko žirijo

Ljubljana, 31. marca - Projekt Websi Spletni prvaki, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji, v 10. izvedbi, ki bo tudi letos potekala na daljavo, stopajo v nove čase z novo kategorijo in 114-člansko žirijo pod vodstvom direktorice marketinga v Sava Turizmu Ane Praprotnik, so sporočili organizatorji.

Ljubljana.
Nagrade websi za naj digitalne dosežke leta.
Foto: Websi

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so nabor kategorij, v katerih se digitalni projekti potegujejo za nagrade, dopolnili še s kategorijo Login, v kateri bodo tekmovali projekti, ki zahtevajo prijavo. Sicer bodo organizatorji podelili 32 nagrad.

Projekte, ki jih je mogoče prijaviti do 14. maja, bo letos ocenjevala 114-članska žirija, "ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij".

Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualnem poročilu.

Projekt bodo tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom - Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Poslanstvo projekta Websi Spletni prvaki je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni.

Organizator projekta Websi Spletni prvaki je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner.