Podjetja 16.11.2020 12:07

Zaživela prva spletna in televizijska trgovina v Sloveniji

Ljubljana, 16. novembra - Danes je zaživela prva spletna in televizijska trgovina v Sloveniji. Televizijski kanal Shoppster TV, ki je v lasti skupine United Group, je na voljo v Telemachovih programskih shemah, v 24-urnem programu pa kupcem ponuja številne izdelke, od bele tehnike, do izdelkov za dom in številnih drugih.

Shoppster, ki je nasledil in nadgradil slovensko spletno trgovino Ideo.si, povezuje platformo shoppster.com ter lasten televizijski kanal. Po septembrskem prihodu prve integrirane spletne in televizijske trgovine na srbski trg je tako United Group ponudbo storitev razširil tudi v Slovenijo, so sporočili iz skupine.

Nova spletna in televizijska trgovina po njihovih navedbah na slovenski trg e-poslovanja prinaša inovacije, nove tehnologije in izvirne vsebine. Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce. Z novo integrirano platformo jim bo omogočal razširitev prodaje ter s tem pomembno podpiral lokalno gospodarstvo, hkrati pa predstavljal zanesljivega partnerja za mala in srednja podjetja.

S tem se skupina po nakupih telekomunikacijskih in medijskih podjetij v jugovzhodni Evropi podaja na povsem novo področje poslovanja. Po Srbiji in Sloveniji se bo Shoppster razširil še na celotno regijo, napovedujejo.

United Group s sedežem v Amsterdamu in več kot 5200 zaposlenimi je med vodilnimi ponudniki komunikacijskih in medijskih storitev v jugovzhodni Evropi. V Sloveniji ima v lasti Telemach, pred leti je bil tudi v igri za nakup medijske družbe Pro Plus.