Podjetja #družba 29.7.2020 13:55

Znan je program letošnjega Websi dneva

Ljubljana, 29. julija - Organizatorji projekta Websi Spletni prvaki so razkrili program letošnjega Websi dneva, v okviru katerega bodo razglasili letošnje digitalne presežke. Websi dan bo po navedbah organizatorjev usmerjen v prihodnost, ne bo pa se moč izogniti tudi pojavom in novim trendom, povezanih z epidemijo.

Ljubljana.
Znan je program letošnjega Websi dneva.
Foto: Websi

Organizatorji so na sklepni dogodek projekta - Websi dan, ki bo potekal 24. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani ter prek digitalnih kanalov, povabili ugledne in izkušene predavatelje.

Med sodelujočimi predavatelji bodo Žiga Vraničar iz podjetja Renderspace, ki bo predstavil Data-lead vsebinski marketing, Brigita Zorec iz Fraporta bo predavala o kriznem komuniciranju v digitalni dobi, Jure Tovrljan iz AV studio bo spregovoril o tem, kako lahko načrtujemo viralnost, Mitja Mavsar iz Blub Blub Inc. pa bo predstavil razvoj uporabniške izkušnje aplikacije Speech Blubs.

V okviru dogodka bo potekala tudi okrogla miza Odbita do bita z Marušo Kerec in Anžetom Tomićem z Vala 202, ki se loteva sodobnih tehnologij in jih kritično umešča v prostor in čas. Vuk Čosić bo spregovoril o Zoom generaciji, Simon Slonjšak s Telekoma Slovenije o priložnostih tehnologije 5G, nove generacije, novi trendi in kanalih bodo tema okrogle mize, ki jo bo vodila Karmen Mlinar iz A1 Slovenija, o štream-u in spletni prezenci Kina Šiška pa bosta govorila Rok Avbar in Nik Drozg iz Kina Šiška.

Dogodek se bo sklenil s podelitvijo nagrad Websi Spletni prvaki, namenjenih digitalnim presežkom, za katere se letos poteguje rekordnih 142 projektov. Med vsemi prijavljenimi projekti bo 108-članska žirija izbrala zmagovalce v 23 kategorijah in skupno podelila 31 nagrad.