Podjetja 30.3.2020 12:39

Trgovci lahko svoje izdelke prodajajo tudi prek spletne tržnice Mimovrste

Ljubljana, 30. marca - Trgovci, ki so morali zaradi epidemije novega koronavirusa zapreti svoje obrate, lahko svoje izdelke prodajajo tudi prek platforme največjega slovenskega spletnega trgovca Mimovrste. Ta je namreč že konec lanskega leta po zgledu Amazonove tržnice ustvaril svojo spletno tržnico, v času epidemije pa beleži skoraj podvojitev obsega dela.

Ljubljana. Spletna stran, spletna trgovina, spletno nakupovanje, Mimovrste. Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Spletna stran, spletna trgovina, spletno nakupovanje, Mimovrste.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Trgovci lahko preko platforme Mimovrste Partner artikle ponudijo tako svojim kupcem kot kupcem, ki redno nakupujejo v spletni trgovini Mimovrste, so danes v sporočilu za javnost zapisali v Mimovrste.

Platforma jim omogoča predstavitev izdelkov na virtualnih policah, obisk, spletno oglaševanje, sodobno in preizkušeno nakupovalno izkušnjo, različne možnosti plačila, pomoč uporabnikom in utečen sistem vračil in reklamacij.

"Partnerji pri tem obdržijo kontrolo nad cenami, zalogo in procesom dostave," so poudarili pri največjem slovenskem spletnem trgovcu in dodali, da bodo novim partnerjem v aktualnih razmerah odpisali plačilo mesečne pristojbine za obdobje treh mesecev.

Trgovci se lahko tržnici pridružijo tako, da posredujejo svoje osnovne podatke prek spletnega obrazca bit.ly/mv-market-place.

Sicer pa spletno trgovino Mimovrste mesečno obišče vsak drugi Slovenec. Mesečno tako opremijo več kot 70.000 zaključenih naročil. V zadnjem letu so zabeležili obisk več kot pet milijonov "unikatnih" obiskovalcev, do danes pa imajo tudi več kot 900.000 registriranih uporabnikov.

Kot so še pojasnili, v času, ko mnogi izdelki zaradi zaprtih trgovin niso na voljo, na letni ravni beležijo skoraj podvojitev obsega dela in naročil.