Podjetja 11.2.2020 15:55

Telemach po oceni raziskave Umlaut z najboljšo uporabniško izkušnjo

Ljubljana, 11. februarja - Mednarodno podjetje Umlaut je v minulih šestih mesecih opravilo raziskavo področja telekomunikacij v Sloveniji, v okviru katere je prišlo do ocene, da med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji najboljšo uporabniško izkušnjo ponuja Telemach.

Ljubljana.
Predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina z nagradama za najboljše fiksno in mobilno omrežje v Sloveniji po uporabniški izkušnji.
Foto: Telemach

Ljubljana.
Certifikat za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji.
Foto: Telemach

Ljubljana.
Telemach v družbi znanih obrazov prejel certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.
Foto: Telemach

Podjetje Umlaut je tako v ponedeljek na posebnem dogodku v Ljubljani Telemachu podelilo certifikata za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji, je razvidno iz sporočila Telemacha.

Družba Umlaut, do oktobra 2019 imenovana P3, se ukvarja s tehničnim in menedžerskim svetovanjem na področjih omrežij in mobilnih tehnologij, certifikate pa je podelila že v 120 državah po svetu.

Predsednik uprave družbe Umlaut Hakan Ekmen poudarja, da je njihov certifikat orodje za neodvisno ocenjevanje in potrjevanje omrežij ter storitev, ki jih ponujajo. "To opravimo z neodvisnimi meritvami in revizijami kakovosti storitev," pojasnjuje.

Predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina pa je ob pridobitvi certifikatov dejal, da gre za potrditev njihovega večletnega dela in da bodo še naprej vlagali v razvoj omrežja.