Podjetja Expo 2020 Turizem 7.2.2020 7:30

Vodja za komuniciranje s poslovnimi javnostmi STO o načrtih za Expo v Dubaju

Ljubljana, 7. februarja - Vodja sektorja za komuniciranje s poslovnimi javnostmi v Slovenski turistični organizaciji (STO) Karmen Novarlič je na nedavni predstavitvi slovenske udeležbe na svetovni razstavi Expo, ki bo v Dubaju potekala med letošnjim 20. oktobrom in 10. aprilom 2021, predstavila načrte STO v Dubaju.

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče. Novinarska konferenca ob začetku poslovne borze Nove Evrope za poslovna srečanja, kongrese in motivacijska potovanja Conventa. Karmen Novarlič iz Slovenske turistične organizacije. Foto: Bor Slana/STA

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Novinarska konferenca ob začetku poslovne borze Nove Evrope za poslovna srečanja, kongrese in motivacijska potovanja Conventa.
Karmen Novarlič iz Slovenske turistične organizacije.
Foto: Bor Slana/STA

Novarličeva je izpostavila, da želijo v Dubaju pritegniti tudi pozornost predvsem bogatih turistov. "V slovenskem turizmu želimo povečati dodano vrednost, potrošnjo, število gostov v vsem letu in dvigniti raven gostov," je povedala ter dodala, da se osredotočajo na goste iz vse Azije, ki sedaj v Sloveniji ustvarijo približno pol milijona nočitev.