Podjetja 7.10.2019 7:52

Spirit na sejmu Expo Real 2019 v Münchnu

München, 7. oktobra - Javna agencija Spirit Slovenija se bo predstavila na največjem evropskem investicijsko-nepremičninskem sejmu Expo Real 2019 v Münchnu. Od danes do srede bo na razstavnem prostoru Slovenijo predstavila kot zeleno, kreativno in pametno državo tudi na področju nepremičninskih investicijskih projektov, so sporočili iz Spirita.

Ljubljana.
Javna agencija Spirit Slovenija.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Na 88 kvadratnih metrih slovenskega razstavnega prostora bodo investicijske projekte predstavljali Konzorcij razvojnih agencij Vzhodne regije, Razvojna agencija ROD Ajdovščina in Družba za upravljanje terjatev bank, so navedli.

Letos bo Spirit predstavitev na sejmu nadgradil, saj bo ob robu sejemskega nastopa danes v sodelovanju s predstavništvom Slovenske turistične organizacije v Nemčiji potekal dogodek, na katerem bo Slovenija hkrati prikazana kot dobra investicijska priložnost in odlična turistična destinacija.

Na razstavnem prostoru bo v torek promocijski dogodek za tujo poslovno javnost, na katerem bo podrobneje predstavljena Slovenija kot primerna lokacija za tuje investicije in zanimivi investicijski projekti. Spirit je ob tem pripravil brošuro investicijskih projektov.

Sejem Expo Real v Münchnu poteka od leta 1998 ter velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem v EU. Lani se je na njem predstavilo 2095 razstavljavcev iz 41 držav, našteli so več kot 45.000 obiskovalcev iz 73 držav.