Podjetja 12.9.2019 5:00

AmCham v okviru Best of the Best tokrat o povezovanju

Ljubljana, 12. septembra - Izjemni posamezniki in skupine s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem širijo znanje, poudarjajo v Ameriški gospodarski zbornici v Sloveniji (AmCham Slovenija). Najboljše prakse na področju povezovanja v slovenskih podjetjih bodo danes predstavili na dogodku v okviru AmChamovega programa Best of the Best.

Ljubljana, Center inovativnega podjetništva NLB.
AmCham Best of the Best 2019.
Foto: Anže Malovrh/STA
Arhiv STA

AmCham v okviru projekta Best of the Best, ki letos poteka petič, predstavlja in nagrajuje najboljše poslovne prakse. Podjetja z njimi po navedbah AmChama v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele.

Best of the Best vključuje tri osnovna tematska izhodišča - inovativnost, motivacijo in povezovanje. Motivacija je bila v ospredju aprilskega dogodka, maja so se osredotočili na inovativnost, tokrat pa bo v ospredju povezovanje.

Trije najboljši projekti iz tega sklopa, ki so jih podjetja prijavila na razpis, so projekt Competo HR hekaton in skupnost Future of Work podjetja Competo, projekt Slovenija, povezana v energetiki: izložba globalnih trendov družb Danfoss Trata in Petrol ter projekt Znanost za Lek družbe Lek.

Zmagovalec sklopa se bo uvrstil med superfinaliste in se potegoval za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best, ter nagrado. Lanski zmagovalec sklopa povezovanja je bil Zavod Ypsilon s projektom Made with Y.