6.9.2019 8:52

Tudi letos s kratkim videom o evropskih projektih do letalskih kart

Ljubljana, 6. septembra - V vladni službi za razvoj in evropsko kohezijsko politiko so po uspešni lanski izvedbi, tudi letos objavili video natečaj EU projekt, moja zgodba, v okviru katerega bodo nagradili najboljše kratke, do 60-sekundne videe, ki prikazujejo projekte, sofinancirane iz evropskih sredstev oziroma z njimi povezano osebo ali zgodbo.

Brnik. Letalo. Foto: Nebojša Tejić/STA Arhiv STA

Brnik.
Letalo.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Vsi, ki želijo sodelovati, morajo posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v HD kakovosti, objaviti na eni od spletnih platform, kot so Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno, ter povezavo prek obrazca dostopnega na spletni strani www.eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moja-zgodba poslati omenjeni vladni službi. Pri tem gre lahko tudi za animirani video. Natečaj bo trajal do 10. novembra.

Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku, lahko pa tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku.

Natečaj je odprt za vse državljane EU, stare 18 let in več, po njegovem zaključku pa bo do 15. decembra na spletni strani www.eu-skladi.si sledilo glasovanje. Zmagovalec glasovanja bo prejel letalski karti v eno od prestolnic EU. Lanski nagrajenci so si izbrali Varšavo.