Podjetja #družba 5.9.2019 9:26

Letos se za nagrade Websi spletni prvaki poteguje 124 projektov

Ljubljana, 5. septembra - Na letošnjem Websi dnevu 13. septembra se bo za nagrade za digitalne presežke potegovalo 124 projektov, so sporočili organizatorji. Nagrade Websi spletni prvaki bodo podelili v 28 kategorijah, med drugim za naj digitalno agencijo, generalnega spletnega prvaka ter za naj digitalca letošnjega leta.

Ljubljana.
Websi nagrada.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja, kjer bodo osmič zapored podelili nagrade Websi spletni prvaki, bo tudi sicer potekal pester program, saj bo združil "strokovnjake z različnih področij, ki ustvarjajo uspešne in zanimive zgodbe".

Na dogodku bo tako mogoče slišati o trendih in aktualnih temah ter o digitalnih zgodbah, ki se odvijajo tako v Sloveniji kot v tujini.

V digitalni in tiskani obliki bo izšel tudi Websi dosje, v katerem bodo predstavljeni vsi prijavljeni projekti, zmagovalci, strokovna in poslovna žirija, imenik agencij ter strokovni članki.

Poslanstvo projekta Websi spletni prvaki je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni.

Organizator projekta Websi spletni prvaki je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner.