Mediji Turizem 4.9.2019 17:35

Urad vlade za komuniciranje nagrajuje slovenski ponos

Ljubljana, 4. septembra - Urad vlade za komuniciranje je na Instagramu, kjer upravlja s profilom Slovenia_si, zagnal nagradno igro I feel sLOVEnia o ponosu. V ozadju nagradne igre so vprašanja o tem, ali smo Slovenci ponosni na svojo državo in dosežke, so sporočili iz urada, kjer menijo, da bodo s pomočjo statističnih dejstev, ambasadorjev in fotografij dokazali, da smo lahko na Slovenijo resnično ponosni.

Ljubljana. Vlada RS. Foto: Nebojša Tejić/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Vlada RS.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Nagradna igra poteka na Instagram profilu slovenia_si. Sodelovanje je sestavljeno iz treh korakov: uporabniki morajo slediti profilu slovenia_si, objaviti fotografijo s ključnikom #ifeelsLOVEnia in #ponos ter na fotografiji označi profil slovenia_si.

Objave v času trajanja nagradne igre od 2. do 29. septembra bodo vsak teden povezane z določeno temo oz. področjem. V prvem tednu septembra so ob začetku šolskega leta izbrali temo izobraževanja in s pomočjo statističnih dejstev in infografik sledilcem dokazujejo, da smo lahko ponosni na slovenski izobraževalni sistem. V prihodnjih tednih bodo pripravili objave, ki se bodo povezane s športom, vodami in slovensko hrano oziroma kulinariko.

Sogovornike, ki delijo prepričanja urada glede odnosa Slovencev do ponosna in Slovenije, so našli v Slovenski vojski. Vrhunski slovenski športniki, ki so zaposleni v Slovenski vojski, bodo zato skupaj z drugimi znanimi Slovenci postali ambasadorji nagradne igre in bodo svojim sledilcem na družbenih omrežjih sporočali, kako oni čutijo Slovenijo in zakaj so ponosni, da so Slovenci in del Slovenske vojske. Vojska bo za tri srečne udeležence nagradne igre zagotovila tudi helikopterski polet na Kredarico.

Informacije in pravila nagradne igre smo objavili na spletni strani vladnega urada za komuniciranje https://www.gov.si/drzavni-organi/vladne-sluzbe/urad-vlade-za-komuniciranje/o-uradu/sektor-za-promocijo-slovenije/nagradna-igra-i-feel-slovenia/