Podjetja 17.4.2019 5:00

AmChamov poslovni zajtrk v znamenju talentov

Ljubljana, 17. aprila - Osrednja tema tokratnega poslovnega zajtrka Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji (AmCham) bodo talenti in njihov pomen za podjetja. Sodelujoči se bodo med drugim spraševali, kakšno mesto zasedajo talenti v slovenski politiki zaposlovanja in katere vrednote pričakujejo. Razpravljali bodo tudi o tem, ali znamo prepoznati talente vseh generacij in jih vključiti.

Ljubljana. Logotip Ameriške gospodarske zbornice (AmCham Slovenija). Foto: Nebojša Tejić/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Logotip Ameriške gospodarske zbornice (AmCham Slovenija).
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Na dogodku z naslovom Država za talente - kako lahko Slovenija postane prototip bodo sodelovali ministrica za delo Ksenija Klampfer, direktor kadrovskega svetovalnega podjetja Competo Matic Vošnjak ter direktorica pravne službe v podjetju Ekipa 2 Nana Šumrada Slavnič, sicer tudi AmCham Top Potential of the Year 2012 in vodja projekta Snežna kepa 2.0.

Sodelovala bosta tudi kreatorica voditeljstva v podjetju BB Consulting Ksenija Špiler Božič in Robert Kaše z ljubljanske ekonomske fakultete. Slednja bo dogodek tudi gostila.

Pogovor, v okviru katerega bodo med drugim iskali odgovore na vprašanja, katera so delovna mesta prihodnost in kdo so voditelji, ki jih bodo prepoznali, bo povezovala novinarka in urednica Anja Hlača Ferjančič.