Podjetja 10.4.2019 5:00

AmCham v okviru Best of the Best tokrat o motivaciji

Ljubljana, 10. aprila - Na dogodku Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji (AmCham) Best of the Best 2019 bodo danes predstavili tri finaliste, ki se s svojimi projekti potegujejo za naziv najboljšega v motivaciji. Kot navajajo v zbornici, izjemni posamezniki in skupine s svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlene v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost.

Ljubljana.
Logotip AmCham Slovenia.
Foto: Anže Malovrh/STA
Arhiv STA

Finalisti današnjega izbora so družba Agilcon s projektom Srce Agilcona, družba Droga Kolinska, Atlantic Grupa s projektom Prediktivna analitika pri zadrževanju zaposlenih in agencija Point Out s projektom Point Out KnowledgeForGrowth, so sporočili iz AmChama.

Program Best of the Best so na AmChamu oblikovali "kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj". Pobuda izpostavlja izjemne projekte in najboljše poslovne prakse, ki v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način.

Program sicer vključuje tri osnovna tematska izhodišča - inovativnost, motivacijo in povezovanje. Iz vsakega sklopa je izbran en projekt, med tremi superfinalisti pa bodo izbrali najboljšega med najboljšimi.