#družba 13.3.2019 14:35

Prijave za nagrade websi odprte

Ljubljana, 13. marca - Organizatorji letošnje izvedbe tekmovanja za nagrade Websi Spletni prvaki so v torek začeli zbirati prijave. Rok za prijave v 21 kategorijah za digitalne presežke poteče 18. aprila za zgodnje prijave in 17. maja za zadnje prijave.

Ljubljana, Kino Bežigrad.
V okviru Festivala slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan podelitev Websi nagrad.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Po zaključku prijav bo od 18. do 27. junija potekalo glasovanje ljudstva. Zmagovalce letošnjega tekmovanja pa bodo nato predstavili na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja oziroma t. i. websi dnevu, ki bo potekal 13. septembra.

Kot so še zapisali organizatorji, so letošnje kategorije prilagodili aktualnim digitalnim trendom, nadgradili metodologijo in še okrepili žirijo. Letošnjo žirijo bo vodil direktor marketinga v zavarovalnici Adriatic Slovenica Matjaž Butara.

Poslanstvo projekta Websi Spletni prvaki je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni.

Organizator projekta Websi Spletni prvaki je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner.