Mediji 21.2.2019 15:14

Slavko Bobovnik bo vodil Milijonarja na Planet TV

Ljubljana, 21. februarja - Na Planet TV bo s 4. marcem prišel kviz Milijonar, vodil pa ga bo nekdanji dolgoletni novinar in voditelj na Televiziji Slovenija Slavko Bobovnik. Izkušeni voditelj se bo tako preizkusil v novi vlogi, a ključno bo še vedno postavljanje vprašanj, so prepričani na Planet TV.

Ljubljana, kviz Milionar na Planet TV.
Voditelj kviza Milijonar Slavko Bobovnik.
Foto: Planet TV

Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Pri tem bo tekmovalce vodil izkušeni televizijski voditelj, ki se je nedavno upokojil.

"Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja," se je pred novim televizijskim izzivom pošalil eden najbolj verodostojnih obrazov slovenskega medijskega prostora in prejemnik vrste medijskih nagrad.

"V prejšnji službi sem zastavljal vprašanja, skupaj se je nabralo nekaj tisoč vprašanih, in v Milijonarju bom spraševal. So pa seveda tudi bistvene razlike. Moji dosedanji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašanja v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj ni," so Bobovnikove besede povzeli na Planet TV.