Mediji 11.2.2019 21:39

Večer na spletu do novega rekorda

Maribor, 11. februarja - Spletni portal medijske hiše Večer je januarja zabeležil rekordno obiskanost. Njihovo spletno stran je namreč v začetku tega leta po podatkih o obiskanosti spletnih mest (MOSS) obiskalo več kot 275.000 različnih spletnih uporabnikov, kar je za mariborsko medijsko družbo največ doslej.

Maribor.
Spletna redakcija medijske hiše Večer.
Foto: Andrej Petelinšek/Večer

"Za primerjavo: lanskega januarja je vsebine na našem portalu spremljalo dobrih 200 tisočakov različnih spletnih uporabnikov, medtem ko je stran tedaj zabeležila 4,5 milijona klikov. Ta številka se je z najnovejšimi podatki dvignila na kar 8,2 milijona prikazov," piše v novici na Večerovi spletni strani.

Nenehna rast obiskanosti Večerove spletne strani je po navedbah Večera rezultat nekajletnih vlaganj v digitalno preobrazbo medijske hiše, zaradi česar jih najnovejši podatki MOSS navdajajo z optimizmom. "Med drugim tudi zato, ker smo nov rekord zabeležili ravno po tem, ko smo prenovili spletno stran, ki smo jo želeli še bolj približati vam, drage bralke in bralci."

"Ena od naših zavez je, da gremo v korak s časom, a le ob obrambi visokih profesionalnih standardov. Še naprej bomo oblasti nastavljali ogledalo, postavljali relevantna vprašanja, pisali verodostojne in zanimive zgodbe, razkrivali anomalije in ponujali rešitve," še poudarjajo v Večeru.