Zavarovalnica Triglav išče asistenta v Planici

Ljubljana, 7. februarja - Zavarovalnica Triglav študentom, ki želijo svoje študijsko znanje, kreativnost in organizacijske sposobnosti preizkusiti v praksi, ponuja priložnost. Lahko se prijavijo na natečaj za študentsko delo asistenta za organizacijo dogodkov in asistenta za komuniciranje na finalu svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Prijave sprejemajo do 17. februarja.

Tako asistent za organizacijo dogodkov kot asistent za komuniciranje bosta delala od 28. februarja do 26. marca, in sicer na Zavarovalnici Triglav v Ljubljani in na terenu.

Kandidati za obe vrsti študentskega dela morajo imeti status študenta, vozniški izpit kategorije B, lasten prevoz za delo na terenu in lasten računalnik.

Asistent za organizacijo dogodkov bo pomagal pri organizaciji in pripravi sponzorskih aktivnosti Zavarovalnice Triglav na finalu svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici, pomagal pri pri dogovorih z organizacijskim komitejem ter s podizvajalci. Pomagal bo tudi pri usklajevanju aktivnosti na dogodku Planica 2019 ter pri promociji projekta Pazi to in upravljanju družbenih omrežij.

Asistent za komuniciranje pa bo pomagal pri promociji in pripravi vsebin Zavarovalnice Triglav za komuniciranje sponzorstva finala svetovnega prvenstva v smučarskih poletih Planica 2019, pripravljal bo intervjuje, članke in druge vsebine za objavo v nacionalnih, lokalnih in lastnih medijih. Pripravljal bo tudi kratke video vsebine za družbene medije ter pomagal pri promociji projekta Pazi to in upravljanju družbenih omrežij.