7.12.2018 9:00

BEST dnevi tehnike in naravoslovja 2018

Ljubljana, 7. decembra - Študentsko društvo BEST Ljubljana tudi letos organizira BEST dneve tehnike in naravoslovja - BDTN 2018, ki bodo potekali od 8. do 13. decembra. Na dnevih bodo imeli predvsem študentje priložnost razširiti svoja obzorja, odkriti zanimive tematike, pridobiti koristno znanje ali pa le spoznati nove ljudi.

Irak. Notranjost zgradbe, kjer bivajo štirje pripadniki Slovenske vojske, ki v Bagdadu izvajajo naloge v NATO misiji. Foto: MORS

Irak.
Notranjost zgradbe, kjer bivajo štirje pripadniki Slovenske vojske, ki v Bagdadu izvajajo naloge v NATO misiji.
Foto: MORS

Nabor dogodkov BDTN zajema sklop brezplačnih delavnic, predavanj in študije primera, ki jih vodijo profesorji in asistenti z Univerze v Ljubljani in tudi podjetja. Vse stvari bodo potekale popoldne od 16. ure dalje na Fakulteti za računalništvo in informatiko in na Fakulteti za elektrotehniko.

Število mest na posameznih predavanjih in delavnicah je omejeno, zato organizatorji študente vabijo, naj pohitijo s prijavami.

V okviru BDTN-ja društvo BEST Ljubljana, skupaj s podjetjem CREA organizira tudi 24-urni Hackathon, ki se bo odvijal čez vikend, 8. in 9. decembra. Tema letošnjega Hackathona bo blockchain tehnologija, prijave nanj pa so že zaključene.