Podjetja #družba 10.10.2018 7:53

Slovensko tehnološko podjetje z rešitvijo za sklepanje poslov brez fizične prisotnosti

Ljubljana, 10. oktobra - Slovensko tehnološko podjetje SETCCE je predstavilo tehnologijo sklepanja poslov, kjer fizična prisotnost ni več obvezna. Kot so pojasnili na predstavitvi, ne gre več zgolj za trend, ampak za zahtevo kupcev po uporabi digitalnih tehnologij in pričakovanju ponudnikov po optimizaciji poslovnih procesov.

"Gre za inovativen razvoj storitve video identifikacije in oddaljenega potrjevanja poslov, ki bo spremenil način dela in podjetjem v prihodnosti omogočil enostaven način pridobivanja novih strank," v sporočilu za javnost v podjetju navajajo direktorja prodaje Boštjana Šušteršiča.

Kot so zapisali, je predstavitev celotnega procesa digitalne sklenitve posla, ki uporabnikom omogoča hitro in enostavno poslovanje, delo dolgoletnega razvoja, s katerim so uspeli združiti vrhunsko tehnologijo in prilagoditev zakonodaji.

Z rešitvijo lahko fizična oseba proces, ki traja od tri do šest minut, sproži z uporabo pametnega telefona ali prenosnega računalnika. S tem ustvari elektronsko identiteto, ki jo potrdi s povezavo v e-poštnem sporočilu. Nato še potrdi svojo identiteto v sistemu za potrditev poslovne transakcije in dokument elektronsko podpiše s klikom.

Na predstavitvi so izkušnje in podporo razvoju omenjene tehnologije potrdili tudi predstavniki podjetij Generali Slovenija, Sberbank, Telekom Slovenije, Zavarovalnica Triglav, Mastercard, Kemofarmacija, Porsche Kredit in Leasing SLO, Raiffeisen banka Srbija in Generali Srbija.