Podjetja #družba 15.8.2018 9:08

Gorenje in Websi z izzivom za izboljšanje digitalnega asistenta

Ljubljana, 15. avgusta - Organizatorji projekta Websi Spletni prvaki so v sodelovanju z Gorenjem pripravili izziv za spletne oglaševalce, v katerem iščejo odgovor na vprašanje, kako izboljšati digitalnega asistenta oz. chatbota. Najboljše rešitve bodo predstavljene na Websi dnevu, ki bo potekal 14. septembra v Kinu Bežigrad.

V pomoč tistim, ki bi želeli sodelovati, organizatorji izziv dopolnjujejo z vprašanjem, katere storitve bi moral digitalni asistent podpirati, da bi potrošnikom poenostavil vsakodnevna opravila ter jih navdušil za Gorenjeve aparate.

S končnim izdelkom se lahko posamezniki ali skupine do pet članov prijavijo do 24. avgusta. Med prijavljenimi bo strokovna komisija nato izbrala tri finaliste, ki se bodo s svojimi rešitvami predstavili na Websi dnevu, festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja.

Zmagovalec, ki ga bodo razglasili na sedmi podelitvi nagrad websi za digitalne presežke Slovenije, bo prejel vrednostne bone v vrednosti 500 evrov za prodajne studie Gorenje in brezplačno udeležbo na Weekend Media Festivalu, ki bo potekal med 20. in 23. septembrom v Rovinju.

Sicer pa bodo na Websi dnevu, na katerem se bodo udeleženci dotaknili tem, kot so ustvarjanje zmagovalnega delovnega okolja, razvijanje pogovornih vmesnikov ter pasti in izzivi spletnih projektov, izmed 105 prijavljenih del za naj digitalne presežke izpostavili najboljše ter podelili nagrado za najboljšo agencijo leta in nagrado za zmagovalca ljudstva.