Znani zmagovalci nagradne igre #EUface

Ljubljana, 8. junija - Letošnja nagradna igra v okviru projekta #EUface je uspešno zaključena, v njej je aktivno sodelovalo okrog 100 posameznikov. Po pregledu zbranih točk po tekmovalcih danes razglašamo tudi prejemnike 4 glavnih nagrad. To so Tjaša Dejak, Jure Ilc, Julija R. Kelečevič in Kristian Sedonja.

Omenjeni štirje zmagovalci bodo nagrajeni s pametnim mobilnikom iPhone 8, naslednjih 20 tekmovalcev po številu zbranih točk pa bo prejelo atraktivne kratke majice projekta #EUface.

Za sodelovanje v nagradni igri je bila potrebna namestitev aplikacije #EUface na mobilni telefon, izpolnitev polja za sodelovanje in nato uporaba aplikacije. Uporabnik je z dnevno rabo aplikacije, vsako prebrano novico in izpolnjeno mini anketo zbiral točke, najbolj aktivni pa so bili na koncu nagrajeni.

Mobilna aplikacija #EUface prinaša novice in uporabne informacije za mlade. Znotraj teh vsebin mlade osveščamo tudi o vlogi Evropskega parlamenta in priložnostih, ki jih ponuja EU, pa tudi o temeljnih vrednotah, na katerih temelji EU. Vse vsebine so dosegljive tudi na spletnem mestu #EUface.

Med vsebinami so tudi multimedijske zgodbe o mladih Slovencih, skozi katere se zrcalijo prednosti in priložnosti v EU, h katerim je s svojim delovanjem prispeval tudi Evropski parlament.

Poleg tega pripravljamo tudi kratke novice, relevantne za mlade. Gre tako za novice o delovanju Evropskega parlamenta kot tudi za drugo dogajanje, ki je pomembno za mlade in njihovo angažiranje oziroma delovanje v evropskem prostoru.

Vsebine nastajajo v okviru projekta Slovenske tiskovne agencije, ki ga sofinancira Evropski parlament.