Startupi 30.5.2018 18:15

Vikend za startupe v Kamniku

Kamnik, 30. maja - V Kamniku bo v petek in soboto potekalo podjetniško tekmovanje Startup Weekend, ki ga organizira kamniški podjetniški inkubator KIKštarter. Udeleženci bodo skupaj z mentorji razdelali poslovno idejo in jo na koncu predstavili potencialnim investitorjem.

Kamnik. Podjetniško tekmovanje Startup weekend v Kamniku. Foto: Kikštarter

Kamnik.
Podjetniško tekmovanje Startup weekend v Kamniku.
Foto: Kikštarter

Kot so zapisali organizatorji, je Startup Weekend intenziven podjetniško-zabaven konec tedna, na katerem ekipe tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah.

Zmagovalna ekipa bo prejela nagrado v višini 500 evrov, drugouvrščena 300 evrov, tretjeuvrščena pa 200 evrov. Zmagovalne ekipe bodo imele tudi možnost predstavitve pred naložbeniki KIKštarter pospeševalnika in vlagatelji ter s tem možnost pridobitve prve investicije za uresničitev poslovne ideje.

Na tekmovanje so se lahko prijavili posamezniki ali ekipe s podjetniško idejo ter tisti, ki so svojo idejo že realizirali in potrebujejo pomoč pri naslednjem koraku. Število mest je bilo omejeno na 10 ekip.