Mediji 10.5.2018 13:12

Nova mobilna aplikacija 24ur.com šport

Ljubljana, 10. maja - Spletni portal 24ur.com je razvil novo mobilno aplikacijo 24ur.com šport. Ta je namenjena tako tistim uporabnikom, ki spremljajo le najbolj razburljive končnice najboljših tekem na svetovni ravni, kot tistim, ki jih zanimajo vsa športna statistika lokalnih tekem, lestvice, napovedi, novice, posnetki ali zgodbe.

Ljubljana. Mobilna aplikacija 24ur.com šport. Foto: 24ur.com

Ljubljana.
Mobilna aplikacija 24ur.com šport.
Foto: 24ur.com

Aplikacija lahko uporabnika spomni, da je sodnik zapiskal začetek srečanja, sporoči, da se je spremenil rezultat in kolikšen je bil ob koncu. Največji športni navdušenci in poznavalci lahko tekmo gledajo v grafičnem prikazu, spremljajo, kako se mala bela pika sprehaja po zaslonu, kdo napada, kdo zmaguje in kdo izgublja, piše na strani 24ur.com.

"Aplikacija je postala naš mobilni športni center. Tu boste na najhitrejši način našli vse podatke in vse zgodbe, ki jih objavimo na spletu in na televiziji. Trenutno se res morda največ vrti okoli nogometa, nestrpno namreč pričakujemo razplete tekmovanj, a podobno natančno spremljamo tudi košarko, hokej, rokomet in tenis," pravi ekipa portala.

V nekaj mesecih bodo na ta seznam dodali kopico drugih športov - kolesarstvo, odbojko in moto športe - F1, Moto GP, Moto 2, Moto 3, Superbike.

Aplikacija je plod slovenskega znanja, razvili so jo v sodelovanju s podjetjem Sportradar, je brezplačna in dostopna na dveh operacijskih sistemih - Apple iOS in Google Android.