Podjetja 11.5.2018 5:00

AmCham v okviru Best of the Best tokrat o motivaciji

Ljubljana, 11. maja - Izjemni posamezniki in skupine s svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlene v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, poudarjajo v Ameriški gospodarski zbornici v Sloveniji (AmCham). Najboljše prakse na področju motivacije v slovenskih podjetjih bodo danes predstavljali na AmChamovem dogodku v okviru programa Best of the Best.

Ljubljana.
Logotip Ameriške gospodarske zbornice (AmCham Slovenija).
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Program Best of the Best so na AmChamu oblikovali "kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj". Pobuda izpostavlja izjemne projekte in najboljše poslovne prakse, ki v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način.

"S svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlene v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje in optimizem. Zato jih v AmCham Slovenija s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo," so zapisali na spletni strani.

Best of the Best vključuje tri osnovna tematska izhodišča - inovativnost, motivacijo in povezovanje. Današnji dogodek se bo osredotočil na motivacijo. Trije najboljši projekti iz tega sklopa, ki so jih podjetja prijavila na razpis, so Kepa prijaznosti pri AMZS, Optikultura v podjetju Optiweb ter Sprejmeš izziv? energetske družbe Petrol.

Zmagovalec sklopa se bo uvrstil med superfinaliste in se potegoval za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best, ter nagrado.

Best of the Best za leto 2017 je Pro Plus s projektom Štartaj, Slovenija!