Mediji 9.5.2018 8:51

Delo.si s prenovljeno podobo

Ljubljana, 9. maja - Medijska hiša Delo je prenovila svoje spletno mesto www.delo.si. Ta prinaša novice v novem, sodobnem dizajnu z večjim vizualnim poudarkom in več interaktivnosti. Posebno pozornost so dobile lokalne novice, ki jih vsak dan pokriva Delova razvejana mreža dopisnikov od Primorske do Prekmurja.

Ljubljana. Prenovljena stran Delo.si. Foto: Delo

Ljubljana.
Prenovljena stran Delo.si.
Foto: Delo

Nova stran po navedbah Dela prinaša izboljšano uporabniško izkušnjo, hitrejše nalaganje vsebin, bolj pregledno navigacijo po strani in prilagodljivost na vseh napravah.

Na prenovljeni strani so izpostavili tudi lahkotnejše teme. Na portal so namreč dodali novo rubriko Magazin z novicami z rdečih preprog, zakulisja zabavne industrije in vsakdanjega življenja.

Stalnica ostaja rubrika Prosti čas, namenjena vsem, ki iščejo ideje za kakovostno preživljanje svojega časa - od potovanj in kuharskih receptov do najnovejših avtomobilov in nasvetov za zdrav življenjski slog.

Tudi na novi strani bodo sicer bralcem ob prijavi na voljo vse tiskane izdaje časopisa Delo, njegovih prilog in drugih edicij, ki izhajajo pod okriljem te medijske hiše.