Podjetja 24.4.2018 10:38

Ustvarjalci Talking Toma vabijo na Outfit7 Talent Camp 2018

Ljubljana, 24. aprila - Podjetje Ekipa2 vabi na dvotedensko poletno delavnico Outfit7 Talent Camp 2018. Že četrto leto zapored bo izbrane kandidate od ideje do izdelave mobilne igre vodila ekipa, ki ustvarja svetovne hite, kot so My Talking Tom, Talking Gold Run in Talking Tom Pool.

Ljubljana. Omrežja, skupnost, skupina, mobilni telefoni, družbena omrežja. Foto: Tamino Petelinšek/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Omrežja, skupnost, skupina, mobilni telefoni, družbena omrežja.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Prijave na delavnico potekajo od 19. aprila do 22. maja 2018. Število mest je omejeno, izbor finalistov pa bo znan do poletja. Letošnja delavnica bo nato potekala od 6. do 20. julija v Ljubljani, so še sporočili iz Ekipe2, hčerinskega podjetja družbe Outfit7 Limited.

Talent Camp je intenzivna poletna delavnica, namenjena vsem, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja mobilnih tehnologij. Mentorji jim v dveh tednih pomagajo razviti mobilno igro, od ideje do končnega produkta. Prednost imajo kandidati, ki poznajo različne programske jezike in so jim blizu oblikovanje, ilustracija, animacija ter umetnost.

"Najboljši postanejo del naše ekipe in verjamemo, da bo tudi letos tako. Talenti, ki so k nam prišli po najnovejša znanja, danes z nami ustvarjajo uspešnice, ki jih je naložilo več kot 7,7 milijarde uporabnikov," o delavnici pravi izvršni direktor družbe Outfit7 Limited Jure Prek.