Podjetja 8.3.2018 8:32

Adria Airways ponuja oblikovanje leta po meri

Brnik, 8. marca - Slovenski letalski prevoznik Adrie Airways je oblikoval novo storitev in jo poimenoval Let po meri. Ta potnikom omogoča, da vse destinacije svojega potovanja združijo v enem samem nakupu letalske vozovnice.

Ljubljana.
Letalska družba Adria Airways.
Foto: Stanko Gruden/STA
Arhiv STA

Let po meri si lahko potnik ustvari za eno ali več potovanj, storitev pa je že na voljo preko spletne strani www.adria.si, so sporočili iz Adrie Airways.

Komercialni direktor Adrie Airways Christian Schneider je izrazil zadovoljstvo, da poleg vzpostavljanja novih destinacij in širjenja svoje flote predstavljajo tudi dodatne storitve, ki za potnike predstavljajo dodano vrednost. "Stremimo k temu, da približamo naše storitve potnikom in jim naredimo potovanja z nami še priročnejša in privlačnejša," je dejal.

Kot je pojasnil, bodo lahko potniki z novo storitvijo svoje potovanje povsem prilagodili - prileteli bodo na letališče enega mesta, pot pa nato nadaljevali z letališča drugega mesta.

Adria Airways povezuje Slovenijo s številnimi evropskimi mesti in nudi povezave med osrednjo in jugovzhodno Evropo ter Balkanom, kot članica združenja Star Alliance pa omogoča tudi dostop do globalne mreže poletov v 191 državah. V floti ima tri airbuse in deset bombardierjev.