Podjetja 7.3.2018 12:25

Skupina Triglav na enem mestu združila vse svoje storitve

Ljubljana, 7. marca - Skupina Triglav je na Dunajski cesti v Ljubljani odprla nov digitalni center Triglav Lab. Tehnološko napreden center, v katerem lahko obiskovalci uporabljajo inovativne digitalne rešitve, pod eno streho združuje štiri družbe skupine: Zavarovalnico Triglav, zdravstveno zavarovalnico Triglav, Triglav Sklade in Skupno pokojninsko družbo.

Ljubljana.
Zavarovalnica Triglav.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Namen digitalnega centra je ljudem približati digitalni svet zavarovalništva in jim ponuditi točko, na kateri bodo lahko izkoristili Triglavove digitalne storitve, so sporočili iz Zavarovalnice Triglav. To pomeni, da bodo lahko obiskovalci sklepali tudi zavarovanja in prijavljali škode.

Kot so dodali, želijo zavarovancem ponuditi predvsem enostavne in med seboj povezane storitve zavarovalnih skupin, in sicer premoženjskih, življenjskih, zdravstvenih in pokojninskih zavarovanj. "S tem naprednim digitalnim centrom želimo med drugim strankam ponuditi enovito oziroma celovito izkušnjo - preseči delitev na različne odvisne družbe skupine Triglav in na eni točki odgovoriti na njihove potrebe," je povedal član uprave Zavarovalnice Triglav Tadej Čoroli.

Triglav Lab je tako prodajno mesto, ki pod eno streho združuje štiri ločene družbe: Zavarovalnico Triglav, zdravstveno zavarovalnico Triglav, Triglav Sklade in Skupno pokojninsko družbo.

Inovativna doživetja v centru Triglav Lab bodo pripomogla tudi pri ozaveščanju strank o posledicah demografskih sprememb, naravnih katastrof, varnosti v prometu in še marsičem.

Vsi, ki bodo vstopili v digitalni center, bodo denimo lahko preizkusili simulator Drajv. Ta uporabnikom omogoča izkušnjo različnih situacij, ki se lahko pripetijo v prometu in na katerem bodo lahko mladi vozniki po novem opravili tudi tečaj varne vožnje.

Poleg tega bodo lahko obiskovalci doživeli simulacijo smučarskih poletov in potresov v virtualni resničnosti. Prek video konference bodo lahko v pogovoru z zdravnikom dobili preventivni nasvet glede različnih zdravstvenih tematik, s tehnologijo EEG pa se bodo seznanili s problematiko demence. Na nevro-pitniku bodo lahko s pomočjo lastnih misli natočili pitno vodo, na solarni klopi pa (brez)žično napolnili mobilne naprave.