#družba 19.2.2018 14:15

Spletni prvaki 2018 bodo znani 14. septembra

Ljubljana, 19. februarja - Nagrade websi za izstopajoče slovenske digitalne presežke oziroma t.i. spletne prvake bodo letos podelili 14. septembra. Poslanstvo projekta je ovrednotiti in širši javnosti predstaviti ter nagraditi projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo presežek na področju slovenskega digitalnega komuniciranja.

Ljubljana, Kino Bežigrad. Festivala slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan. Foto: Aljoša Rehar/STA

Ljubljana, Kino Bežigrad.
Festivala slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan.
Foto: Aljoša Rehar/STA

Zgodnje prijave bodo zbirali od 13. marca do 19. aprila, zadnji rok za zbiranje prijav pa se bo iztekel 25. maja. Od 12. do 26. junija bo potekalo glasovanje ljudstva, sklepni dogodke, t.i. Websi dan, pa bo na sporedu 14. septembra.

Žirijo za podelitev nagrad bo vodila direktorica službe za marketing na Zavarovalnici Triglav Tjaša Kolenc Filipčič. Je magistra ekonomske znanosti, ki poleg službe za marketing vodi tudi Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti.

Poleg tega je članica sveta zavoda IAB Slovenija in upravnega odbora sekcije mladih managerjev Združenja Manager. V preostalem prostem času pa rada potuje, kuha in hodi v hribe.

Organizator projekta Websi Spletni prvaki je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner.