Podjetja 5.2.2018 14:31

Telekom Slovenije prenovil ponudbo fiksnih paketov

Ljubljana, 5. februarja - V Telekomu Slovenije so prenovili ponudbo fiksnih paketov, tako da je odslej v vseh paketih, ki vsebujejo internet, televizijo in telefonijo, na voljo možnost ogleda nazaj za sedem dni. Višje so tudi hitrosti internetnega dostopa, v pakete pa je vključenih še več minut pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja.

Ljubljana.
Telekom Slovenije.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Novi paketi Trio, ki vključujejo internet, televizijo in telefonijo, prinašajo poenostavljeno in še bolj pregledno ponudbo naročniških paketov, so sporočili iz Telekoma Slovenije. Cene paketov, ki so nadomestili dosedanje pakete TopTrio, se gibljejo od 39,90 do 55,99 evra, odvisno od hitrosti interneta, števila televizijskih programov ter minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja.

Paketi TopTrio Brezžični, TopTrio Enostavni, TopSolo, TopSolo TV in TopSolo Brezžični so se preimenovali v pakete Trio Brezžični, Trio Enostavni, Solo, Solo TV, Solo Brezžični.

Prav tako so prenovili pakete Modri, ki poleg omenjenega vključujejo še mobilno telefonijo. Za novi paket Modri Svet je treba odšteti 69,99 evra mesečno, za Modri Net pa 57,99 evra. Glede slednjega v družbi pravijo, da je optimalna izbira za vse, ki ne potrebujejo obsežne programske sheme, temveč želijo predvsem zanesljiv in hiter internet.