#družba 12.9.2017 12:55

Na Websi dnevu bodo v petek razglasili spletne prvake 2017

Ljubljana, 12. septembra - Organizatorji tekmovanja za najboljše digitalne marketinške projekte Websi bodo v petek v ljubljanskem Kino Bežigradu organizirali sklepni dogodek, poimenovan Websi dan. Na tem bodo razglasili zmagovalce v posameznih kategorijah, ki bodo tako postali spletni prvaki 2017. Za nagrade se potegujejo 103 prijavljena dela.

Ljubljana.
Tekmovanje Websi.
Foto: Websi.

V prvem delu Websi dneva bodo med drugim predstavili tri finaliste Lidlovega kreativnega izziva za mlade Websi prvake, v večernem delu pa bodo podelili Websi nagrade. Skupno bodo razdelili 19 nagrad, med drugim za generalnega spletnega prvaka, zmagovalca ljudstva, naj digitalca in naj digitalno agencijo.

Program sklepnega dogodka, ki ga bo povezoval Boštjan Gorenc - Pižama, bo postregel tudi z vrsto predavanj. Udeleženci dogodka se bodo seznanili med drugim s trendi na področju razvoja spletnih platform, digitalizacije internega komuniciranja, spletnega oglaševanja, družbenih omrežij in uporabniške izkušnje.

Poleg tega bo izšel tudi Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI 2017, ki v obliki publikacije arhivira digitalne projekte v Sloveniji.