20.6.2017 17:47

Znani zmagovalci druge nagradne igre #EUface

Ljubljana, 20. junija - Glavno nagrado v okviru druge nagradne igre #EUface bo dobila Anja Godič. Z namestitvijo oziroma uporabo mobilne aplikacije #EUface je v žrebanju prišla do najnovejšega pametnega mobilnika Apple iPhone. Poleg tega smo izžrebali tudi 20 prejemnikov kratkih majic z logotipom projekta #EUface.

Ljubljana. Projekt #EUface. Foto: STA

Ljubljana.
Projekt #EUface.
Foto: STA

O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni po elektronski pošti. Več informacij o pravilih nagradne igre je na voljo na tem mestu.

Mobilna aplikacija #EUface prinaša novice in uporabne informacije za mlade. Znotraj teh vsebin mlade osveščamo tudi o vlogi Evropskega parlamenta in priložnostih, ki jih ponuja EU.

Med vsebinami so tudi multimedijske zgodbe o mladih Slovencih, skozi katere se zrcalijo prednosti in priložnosti v EU, h katerim je s svojim delovanjem prispeval tudi Evropski parlament.

Poleg tega pripravljamo tudi kratke novice, pomembne za mlade. Gre tako za novice o delovanju Evropskega parlamenta kot tudi za drugo dogajanje, ki je pomembno za mlade in njihovo angažiranje oziroma delovanje v evropskem prostoru.

Aplikacijo je mogoče namestiti na telefone z operacijskim sistemom Android in Apple iOS. Vse vsebine so dosegljive tudi na spletnem mestu #EUface.

Vsebine nastajajo v okviru projekta Slovenske tiskovne agencije, ki ga sofinancira Evropski parlament, kot partnerski organizaciji pa sodelujeta Študentska organizacija Slovenije in Dijaška organizacija Slovenije.