Podjetja Turizem 17.6.2017 9:20

Izola z novim štirizvezdičnim hotelom

Izola, 17. junija - Sredi tedna so na Belvederju nad Izolo tudi uradno odprli nov hotel, ki so ga zaradi edinstvene lokacije nad obalnimi klifi poimenovali Hotel Cliff. Nov štirizvezdični hotel družbe Belvedere hoteli in turizem šteje 16 "deluxe" sob, suito ter apartma. Vrednost naložbe je bila okoli 2,6 milijona evrov.

Izola. Pogled na mesto Izola. Foto: Mitja Volčanšek/STA Arhiv STA

Izola.
Pogled na mesto Izola.
Foto: Mitja Volčanšek/STA
Arhiv STA

Sobe v novem hotelu imajo balkone oz. terase ter krasen pogled na Tržaški zaliv. V pritličju objekta je sodobna recepcija, ki lažje sledi potrebam gostov, pročelje recepcijskega pulta pa krasi ploskovna skulptura akademskega kiparja in Prešernovega nagrajenca Mirka Bratuše, so zapisali v hotelski družbi.

Hotel Cliff so poleg tega z zastekljenim hodnikom, primernim tudi za pogostitve in druge priložnosti, neposredno povezali z Restavracijo Kamin, ki pričenja novo kulinarično zgodbo s sloganom "Kulinarika z razgledom". V restavraciji se lahko pohvalijo tudi z novo ekipo priznanih kuharjev, med katerimi igra vodilno vlogo Jernej Podpečan.

Kot so za STA pojasnili v Hotelih Belvedere, so v nov hotel, restavracijo in kuhinjo dodatno zaposlili osem ljudi. Hotel, ki so ga za goste sicer odprli že v začetku meseca, je bil že od začetka polno zaseden in tudi povpraševanja je ogromno, so povedali.

Pomembna pridobitev je tudi Beauty & Spa center, ki bo svoja vrata odprl jeseni, gostom hotela in zunanjim obiskovalcem pa bo nudil različne oblike savne, manjši bazen, možnost zakupa zasebnega prostora s savno in jacuzzijem, masaže ter raznolike lepotne programe.