Podjetja 26.4.2017 16:15

Telekom z mobilnim paketom z vsemi storitvami za komunikacijo doma in v EU

Ljubljana, 26. aprila - Največji slovenski telekomunikacijski operater Telekom Slovenije je predstavil nov mobilni paket EU Vključeni, ki je po njihovih navedbah prvi mobilni paket, ki v mesečni naročnini vključuje vse storitve za brezskrbno komunikacijo tako v Sloveniji kot v državah EU.

Ljubljana. Logotip Telekoma Slovenije. Foto: Tamino Petelinšek/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Logotip Telekoma Slovenije.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Mobilni paket EU Vključeni namreč v okviru mesečne naročnine v Sloveniji in v državah Evropske unije omogoča neomejene klice in sporočila ter 10 GB prenosa podatkov, poleg tega pa vključuje tudi 120 minut odhodnih klicev iz Slovenije v države na območju EU-tarife.

Naročniki paketa EU Vključeni lahko paket samodejno uporabljajo tudi na drugi številki in tako zakupljene količine uporabljata dva uporabnika.

Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (storitev ne velja za Turško republiko Severni Ciper), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Grčija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinique (francoski del), Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.